Podnože.com
Pár
Kontakty
VERIMPEX, s.r.o.
Stolové podnože


IČO: 27460592

Městský park 274
537 01 Chrudim

mob.: 602 451 055
tel.: 469 623 725
fax : 469 623 727

verimpex@chrudim.cz


Centrální sklad Verimpex:

Průmyslová 590
679 71 Lysice

tel.: 516 473 486-8

Cookies

Správce webu

Provozovatel webu, VERIMPEX, s.r.o., Městský park 274, 537 01 Chrudim, IČ: 27460592, verimpex@chrudim.cz, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies. Jedná se o krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí. Na našem webu využíváme pouze cookies, které jsou bezpodmínečně nutné pro jeho správnou funkčnost.


Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete cookies ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Vznese-li subjekt námitku proti zpracování běhových cookies, nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.



Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,

  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,

  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a

  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.



Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.



Rodinné domy |  Kamenictví, pomníky |  Vysokozdvižné vozíky Belet |  Postele s moderním designem |  Krby |  dětské náušnice žluté zlato |  Infra topení |  Solární kolektory |  Tip kam na výlet sdětmi |  Překlady webových stránek |  Zahradní jezírka |  Sanace zdiva